Εδώ γράφουμε όλοι όσοι...

Εδώ γράφουμε όλοι όσοι αγαπάμε τα Κεντρικά Τζουμέρκα..!! Λέμε για τις ομορφιές, τα γεγονότα, τον πολιτισμό, την διασκέδαση, απλά και καθημερινά, χωρίς υποκρισία αλλά με πάθος..

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Skype 5.0 με υποστήριξη Facebook και ομαδικών βιντεοκλήσεων

Μετά από μια μακρά περίοδο δοκιμών, η τελική έκδοση του Skype 5.0 κυκλοφορεί από σήμερα αρχικά για Windows.

Το νέο Skype διαθέτει νέο «καθαρό» γραφικό περιβάλλον με πιο εύκολη αναζήτηση επαφών και αναλυτικό προφιλ χρήστη. Όπως ήδη έχει γίνει γνωστό από τις πρώτες δοκιμαστικές εκδόσεις, οι ομαδικές βιντεοκλήσεις (έως 10 ατόμων ταυτόχρονα) είναι ένα από τα δυνατά χαρακτηριστικά του Skype 5.0 με την εταιρεία να ξεκαθαρίζει ότι η λειτουργία αυτή είναι ακόμη σε δοκιμαστικό στάδιο και γι'αυτό διατίθεται δωρεάν γι'αυτό το διάστημα.

Οι φήμες για ενσωμάτωση λειτουργιών του Facebook τελικά επιβεβαιώνονται αφού στο πρόγραμμα θα βρείτε μια ξεχωριστή καρτέλα Facebook από την οποία μπορείτε να εμφανίσετε και να ανανεώσετε το τοίχο μηνυμάτων του λογαριασμού που διατηρείτε στο Facebook.

Η ενσωμάτωση με το Facebook θα φανεί όμως πιο χρήσιμη στη δυνατότητα που παρέχεται για τηλεφωνική κλήση των φίλων σας στο σταθερό ή κινητό τηλέφωνο που έχουν δηλώσει στο προφίλ τους. Ακόμα μπορείτε να στείλετε γραπτό μήνυμα (SMS) σε οποιοδήποτε φίλο σας στο Facebook ενώ αν αυτός διατηρεί λογαριασμό και στο Skype, μπορείτε να ξεκινήσετε μια κλήση από Skype σε Skype χωρίς χρέωση.
Πηγή: Insomnia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...