Εδώ γράφουμε όλοι όσοι...

Εδώ γράφουμε όλοι όσοι αγαπάμε τα Κεντρικά Τζουμέρκα..!! Λέμε για τις ομορφιές, τα γεγονότα, τον πολιτισμό, την διασκέδαση, απλά και καθημερινά, χωρίς υποκρισία αλλά με πάθος..

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Δήμαρχος ο Μαρίνος Γαρνέλης


Στα Κεντρικά Τζουμέρκα νέος Δήμαρχος είναι ο Μαρίνος Γαρνέλης. Ένας άνθρωπος που από ότι φαίνεται στη ζωή του αγάπησε πιο πολύ το δίκιο. Ο επονομαζόμενος "Τίγρης" ήταν καμάρι για την αστυνομία αφού υπήρξε ο καλύτερος σκοπευτής και χειριστής των όπλων. Έτσι αφού ως Αστυνομικός Επιθεωρητής Ηπείρου σημείωσε τις μεγαλύτερες επιτυχίες στη μάχη κατά των λαθρεμπόρων ναρκωτικών και αφού η σοφή πολιτική ηγεσία αποφάσισε να τον αποστρατεύσει, αποφάσισε να ασχοληθεί με τον πιο αδικημένο ίσως τόπο αυτής της χώρας, τα Κεντρικά Τζουμέρκα.
Ο Μαρίνος είναι γνωστός από την θητεία του ως αστυνομικός Διοικητής του ΑΤ Βουργαρελίου, γιατί
είχε πετύχει μηδαμινή εγκληματικότητα, ενώ σήμερα όπως γνωρίζουμε στον τόπο μας αλωνίζουν οι αλβανοί και οι γύφτοι, κλέβοντας από ανήμπορες γριές μέχρι καταστήματα. Μια ακόμη κατάκτησή του είναι ότι οι ντόπιοι τον ξέρουν με το μικρό του όνομα, οι περισσότεροι μάθαμε το Γαρνέλης τώρα που έβαλε υποψηφιότητα.
Τελευταίο αφήσαμε να πούμε ότι ο νέος Δήμαρχος έχει όραμα. Όσοι διάβασαν το πρόγραμμά του θα είδαν ότι ήταν ο μόνος που μίλησε για χιονοδρομικό κέντρο, συνεταιρισμό τσίπουρου, κρασιού κ.α. Το χιονοδρομικό για να μπορέσει να γίνει πρέπει να εξαιρεθεί το σημείο που θα οριοθετηθεί από την υψηλή προστασία που περιλαμβάνονται τα Κεντρικά Τζουμέρκα. Πιστεύουμε ότι αυτή η αδικία πρέπει να αρθεί και ο νέος Περιφερειάρχης Ηπείρου να εργαστεί με τον Δήμαρχό μας προς αυτή την κατεύθυνση.
Επειδή πιστεύουμε ότι για να μην πεθάνει σε είκοσι χρόνια αυτός ο τόπος υπάρχει ένας τρόπος : το ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, ευχόμαστε καλή δύναμη στον Μαρίνο και να ευωδοθεί το όραμά του.

2 σχόλια:

  1. καλά μην ορκίζεσαι κιόλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Καλά φαγατε ζωα... ολοι μαζι συντονισμενα ...
    Απο ἁναθεσεις ..αλλο τιποτα Ρε.. 1.80 το λιτρο το γαλα για τους εργαζομενους στο δημο;;;η Δωδωνη βρε αλητες στα super-markets εχει μιση τιμη ..τι γαλα προμηθευεστε εσεις αλητες!! 2.5 χιλ λιτρα ουτε 60 λεπτα δεν κοστιζει..
    Αμ αυτες οι επιπλωσεις δημοτικων χωρων με αναθεση 5χιλ και 8χιλ βαραγγη χειροποιητο επιπλο ;;;; Η βελτιωση βατοτητας και μελετες γι αυτο 10 και15 χιλ για καθε δρομακι που εξυπηρετει τα λαμογια του ΔΣ ;
    12χιλ η μελετη (χαχαχα) και 15χιλ το εργο κουκουλια μεγαμπελι και καποιοι ..καφετζηδες το παιρνουν πανω τους χαχαχαχα
    Ο δρομος καρκαβελεικα ρε ΖΩΑ που εξυπηρετει τοσο κοσμο που ερχεται στα χωρια απο αρτα ποσο στοιχιζει η βελτιωση βατοτητας και τον εχετε με κατι λιθαρια κ λακουβες ..Ναα! Μουσικο σχολειο επισηςΓουριανων ;;ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ: τετοιος πολιτισμικος οιστρος απο απλυτους ..που για την επιμορφωση τους ξοδευετε κατι χιλιαρικακια Το κοστος επισκευης δικτυου υδρευσης, καπακια φρεατιων, κλπ ξεκαρδιστικα οταν δυο μηνες το χρονο καποια χωρια δεν εχουν καν νερο...
    Τα 25χιλ και βααααλε για τεχνικο συμβουλο δεν πιασανε τοπο ...
    26 χιλ τα πολυμπριζα για 10 κτιρια του Δημου;;;;
    ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΤΕ;ΤΑ ..ΠΑΙΞΑΤΕ ;; ΝΑΙ !! θα ;κανετε τα ..παντα να γλιτωσετε αλλα δεν θα σας βγει....
    Ευχομαι ο .."τιγρης" να μη μας απογοητευσει..και να απαντησει οπως πρεπει με ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...