Εδώ γράφουμε όλοι όσοι...

Εδώ γράφουμε όλοι όσοι αγαπάμε τα Κεντρικά Τζουμέρκα..!! Λέμε για τις ομορφιές, τα γεγονότα, τον πολιτισμό, την διασκέδαση, απλά και καθημερινά, χωρίς υποκρισία αλλά με πάθος..

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Στις 2 Οκτωβρίου οι επαναληπτικές εκλογές στον Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων




Ύστερα από ένσταση της υποψήφιας δημάρχου Σταυρούλας Καραβασίλη (ΠΑΣΟΚ), η οποία στράφηκε κατά του νυν δημάρχου Μαρίνου Γαρνέλη (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ), επειδή στην Τοπική Κοινότητα Μελισσουργών το ψηφοδέλτιό του υπολειπόταν σε μία γυναίκα, το ΣτΕ αποφάσισε την εκ νέου διεξαγωγή δημοτικών εκλογών.

Να σημειωθεί, ότι το Πρωτοδικείο Ιωαννίνων κήρυξε νόμιμο το συνδυασμό του Μαρίνου Γαρνέλη, ενώ και το Εφετείο Ιωαννίνων δικαίωσε τον νυν Δήμαρχο Κεντρικών Τζουμέρκων.

Mε απόφαση, λοιπόν, του Περιφερειάρχη Αλέξανδρου Καχριμάνη (ΝΔ), και σε εφαρμογή απόφασης του Γ’ Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας, εκδόθηκε την Τρίτη 30 Αυγούστου το πρόγραμμα επαναληπτικών εκλογών στο σύνολο των εκλογικών τμημάτων του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας.

Οι εκλογές θα γίνουν την Κυριακή
2 Οκτωβρίου και οι τυχόν επαναληπτικές την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, με την συμμετοχή όλων των νομίμως ανακηρυχθέντων συνδυασμών σύμφωνα με την αριθμ. 2123/2011 απόφαση του Γ’ τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας, ήτοι:
1. Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων με υποψήφιο δήμαρχο τον κ. Ιωάννη Νάκη του Νικολάου (ΚΚΕ).
2. Τζουμέρκα Όραμα Ανάπτυξης – Νέα Εποχή» με υποψήφια δήμαρχο την κ. Σταυρούλα Καραβασίλη του Κωνσταντίνου (ΠΑΣΟΚ).
3. Τζουμερκιώτικη Δημοτική Πορεία, με υποψήφιο δήμαρχο τον κ. Χρήστο Χασιάκο του Κωνσταντίνου (ΝΔ).
Η ψηφοφορία θα αρχίσει ώρα 7.00 π.μ. και θα λήξει στις 7.00 μ.μ.

1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...