Εδώ γράφουμε όλοι όσοι...

Εδώ γράφουμε όλοι όσοι αγαπάμε τα Κεντρικά Τζουμέρκα..!! Λέμε για τις ομορφιές, τα γεγονότα, τον πολιτισμό, την διασκέδαση, απλά και καθημερινά, χωρίς υποκρισία αλλά με πάθος..

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Απίστευτο σερί ο ΑΟ Κεντρικών Τζουμέρκων




Το πέντε στα πέντε στο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της β΄ κατηγορίας έκανε ο ΑΟ Κεντρικών Τζουμέρκων, ο οποίος κέρδισε σήμερα με 1-0 τον ΑΟ Κορφοβουνίου, σε αγώνα που έγινε στο γήπεδο των Κάμπων Δημαριού. Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά, με λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και τους γηπεδούχους να στέκονται πιο τυχεροί και με ένα γκολ στις αρχές της επανάληψης να παίρνουν τη νίκη.

Μόλις στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης ο Φλούδας εκμεταλλεύτηκε αδράνεια της άμυνας του Κορφοβουνίου, πλάσαρε, αλλά η μπάλα
αφού χτύπησε πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι στη συνέχεια έφυγε άουτ. Στην συνέχεια της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι απείλησαν σε δύο περιπτώσεις, αρχικά με τον Τσίρο στο 11΄ και εν συνεχεία με τον Ράπτη στο 29΄, να μην μπορούν να σκοράρουν. Ενδιάμεσα ο Πανάγος είχε ένα σουτ, το οποίο δεν απείλησε τον τερματοφύλακα Κίτσιο. Με την συμπλήρωση 45 λεπτών αγώνα, ο Τσίρος μετά από εκτέλεση φάουλ του Μέγα δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν ισόπαλες χωρίς τέρματα στα αποδυτήρια.

Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης πέτυχε στο δεύτερο λεπτό (47΄) της επανάληψης ο Δημήτρης Πλεύρης, ο οποίος βρέθηκε μόνος του στο ύψος της μεγάλης περιοχής από τα δεξιά μετά από εξαιρετική μπαλιά του Διονύση και με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ στην απέναντι γωνία, έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του. Είκοσι λεπτά αργότερα (67΄) και ενώ οι φιλοξενούμενοι πίεζαν για την ισοφάριση, κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Βασιλείου από τον Τσιμπλοκούκο . Όμως το πέναλτι του Μπαρτζώκα απέκρουσε εντυπωσιακά με το ένα χέρι ο Αλέτρας, κρατώντας το μηδέν και χαρίζοντας παράλληλα ακόμη μία-χρυσή νίκη στη ομάδα του κ. Κολιοκώστα. Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης ο ΑΟΚ πίεσε και έχασε κάποιες ευκαιρίες με τους Παπαστράτο, Τσίρο και Μαστέλλο.

Συνθέσεις ομάδων

ΑΟ Κ. Τζουμέρκων: Αλέτρας, Γκόγκος (71΄ Κατσάνος Γ.), Τσιμπλοκούκος, Κοντοδήμας, Κατσάνος Α., Πλεύρης Δ., Κόφφας (68΄ Σπανός), Πλεύρης Ν., Πανάγος, Φλούδας, Διονύσης (57΄ Διονύσης).

ΑΟ Κορφοβουνίου: Κίτσιος, Βασιλείου, Μπαρτζώκας, Παπαστράτος, Καραντζάς, Τάτσης (51΄ Κούσουλας), Μέγας, Ράπτης (79΄ Μπόσμος), Τσίρος, Μαστέλλος, Ζαφείρης (62΄ Παππάς).

δείτε πλήρες φωτορεπορτάζ στο σύνδεσμο:
http://www.sportsarta.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...