Εδώ γράφουμε όλοι όσοι...

Εδώ γράφουμε όλοι όσοι μένουμε, καταγόμαστε ή αγαπάμε τα Κεντρικά Τζουμέρκα. Μιλάμε για τις ομορφιές, τα γεγονότα, τον πολιτισμό, την διασκέδαση, απλά και καθημερινά, χωρίς υποκρισία αλλά με πάθος. Ανεβάζουμε φωτογραφίες και videάκια. Σκοπός είναι να γίνουμε μια μεγάλη ανοιχτή ελεύθερη παρέα. Όποιος θέλει να συμμετέχει ας γράψει στό : kentrikatzoumerka@gmail.com

αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

translation

Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου 2011

Ο Παπανδρέου είχε ζητήσει τη βοήθεια του ΔΝΤ από το 2009 !!!!!!

Σοκ και πολλά ερωτήματα προκαλεί η αποκάλυψη του Ντομινίκ Στρος Καν, ο οποίος υποστηρίζει ότι ο Γιώργος Παπανδρέου τον προσέγγισε ζητώντας τη βοήθεια του ΔΝΤ, από το φθινόπωρο του 2009.

Σε γαλλικό ντοκιμαντέρ που πρόκειται να προβληθεί σε λίγες εβδομάδες, ο επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, λέει ότι ο έλληνας Πρωθυπουργός είχε αντιληφθεί από πολύ νωρίς τη σοβαρότητα της κατάστασης στα οικονομικά της Ελλάδας και είχε επικοινωνήσει με τον Ν. Στρος Καν για να εξετάσει την πιθανότητα στήριξης της Ελλάδας από το Ταμείο. Ο επικεφαλής του ΔΝΤ τονίζει ότι είχε προειδοποιήσει τον Πρωθυπουργό ότι οι ηγέτες της Ε.Ε. δεν θα δέχονταν κάτι τέτοιο και γι’ αυτό τον συμβούλεψε να απευθυνθεί πρώτα σε αυτούς.

Πράγματι, όπως αποκαλύπτει σημερινό δημοσίευμα της «Καθημερινής», στη διάρκεια της συνόδου κορυφής της Ε.Ε. το φθινόπωρο του 2009, ο Γ. Παπανδρέου είχε διαμηνύσει στους ευρωπαίους ομολόγους του ότι, εάν δεν στήριζαν την Ελλάδα, θα κατέφευγε στο ΔΝΤ.

Μέχρι πρότινος επικρατούσε η άποψη ότι η συμφωνία με το ΔΝΤ, «κλείδωσε» στη διάρκεια της διάσκεψης του Νταβός, τον Ιανουάριο. Το μεγάλο μυστικό φέρεται να γνώριζε και ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Διαβάστε περισσότερα : http://www.newsbeast.gr/financial/arthro/128349/erixe-vomva-o-stros-kan-/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

η καλύτερη πρόβλεψη καιρού (βροχής και χιονιού)

η καλύτερη πρόβλεψη καιρού, βροχής και χιονιού: είναι ανά (6) ώρες έως 192 ώρες (οκτώ ημέρες) στο <<06/192>> κλικάρουμε επάνω στα >>
Καιρός ...απο το toukairou.com