Εδώ γράφουμε όλοι όσοι...

Εδώ γράφουμε όλοι όσοι μένουμε, καταγόμαστε ή αγαπάμε τα Κεντρικά Τζουμέρκα. Μιλάμε για τις ομορφιές, τα γεγονότα, τον πολιτισμό, την διασκέδαση, απλά και καθημερινά, χωρίς υποκρισία αλλά με πάθος. Ανεβάζουμε φωτογραφίες και videάκια. Σκοπός είναι να γίνουμε μια μεγάλη ανοιχτή ελεύθερη παρέα. Όποιος θέλει να συμμετέχει ας γράψει στό : kentrikatzoumerka@gmail.com

αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

translation

Κυριακή, 27 Φεβρουαρίου 2011

ΘΑ ΦΤΑΣΩ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ


Η κ. Ευαγγελία Αγγέλη καταθέτει δημόσια ερωτήματα για τις συνθήκες του ατυχήματος με την εξής επιστολή:
«Είμαι η μητέρα του παιδιού που σκοτώθηκε στο χιονοδρομικό κέντρο του Μετσόβου, από προσωπική μου πρωτοβουλία και το τονίζω αυτό, γιατί ενδέχεται να με κατηγορήσουν κάποιοι, ερωτώ: Ποιοι είναι αυτοί που προσπαθούν να ρίξουν το φταίξιμο στον γιο μου; Ακόμα και να μην ήταν έμπειρος σκιέρ (που έκανε 2χρονια τουλάχιστον σκι) τον ενημέρωσε κάποιος υπάλληλος του χ.κ Μετσόβου, να μην πάει σε αυτήν την πίστα; Υπήρχε κάποιος υπεύθυνος;
Υπήρχε γιατρός του χιονοδρομικού; Σωστός ιατρικός εξοπλισμός; Αν είχε χτυπήσει στο κεφάλι και δεν ήταν μοιραίο, τι θα έκαναν που θα έπρεπε να είναι ειδική η μεταφορά του; (αλλά τον μετέφεραν σε ένα τσίγκινο φορείο του ‘50) Υπήρχε δίχτυ στα επικίνδυνα σημεία, ή τα θεωρούν ακίνδυνα; (γιατί αν ήταν ακίνδυνα τότε δεν θα κάναμε αυτήν την κουβέντα, και θα ζούσε το παιδί μου), αλλά εκ των υστέρων έμαθα πως τα έβαλαν. Οργανώθηκαν φυσικά για τους βαλκανικούς που είχαν το επόμενο Σαββατοκύριακο. Το χιόνι ήταν απάτητο κατά τους αυτόπτες μάρτυρες.
Γιατί!!!! η οικογένειά μου έμαθε τον σοβαρό τραυματισμού του γιου μου, από ένα παιδί 14 ετών; Που ήταν ο υπεύθυνος του κέντρου να μας ενημερώσει; Τα πέδιλα του γιου μου που είναι; Γιατί τα μάζεψαν; Ήταν στοιχεία.
Αφού έλεγαν ότι θα έπρεπε να φοράει κράνος, από που θα το έπαιρνε; Αυτή και πολλές άλλες, ακόμα ερωτήσεις που έχω, ποιος θα μου τις απαντήσει; Κρύβουν κάτι η κάποιους; Δεν ζητάω να μην υπάρχουν χιονοδρομικά κέντρα, ούτε να μην δουλεύουν τα τουριστικά επαγγέλματα κάθε τόπου. Αλλά βάζοντας το χέρι στο ταμείο τους, μαζεύοντας τα χρήματά τους, να σκέφτονται και το αίμα του δικού μου παιδιού και ότι αύριο μπορεί να είναι στην δική μου θέση.(Γιατί ξέρω ότι πάνε και τα δικά τους παιδιά σε αυτό το χιονοδρομικό κέντρο).
Εγώ το παιδί μου το έχασα και κινήθηκα δικάστηκα γι’ αυτό (αν και κάποιοι θα πουν ότι πάει για την αποζημίωση) ποσώς με ενδιαφέρει. Κάθε γονιός ξέρει, πως όλα τα εκατομμύρια του κόσμου δεν αξίζουν όσο το παιδί του. Το κάνω γιατί θέλω το χαμόγελο του δικού μου παιδιού, όπως έφυγε και δεν γύρισε, να μείνει στα χείλη των δικών σας παιδιών γυρνώντας πίσω στην μανούλα τους μετά από μια ασφαλή διασκέδαση στο χιόνι.
Για αυτό καταγγέλλω τις τραγικές ελλείψεις του χιονοδρομικού κέντρου Μετσόβου, και ζητάω να γίνει σημαία ο χαμός του παιδιού μου για μια ασφαλή δυνατότητα πρόσβασης στις χιονοδρομικές πιστές.
Εκλιπαρώ όσοι έχετε φωτογραφίες και στοιχεία για το χιονοδρομικό κέντρο Μετσόβου να με πάρετε τηλέφωνο (6948570994) για να σταματήσουν εδώ οι τραγωδίες».
Πηγή: http://www.clickarta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

η καλύτερη πρόβλεψη καιρού (βροχής και χιονιού)

η καλύτερη πρόβλεψη καιρού, βροχής και χιονιού: είναι ανά (6) ώρες έως 192 ώρες (οκτώ ημέρες) στο <<06/192>> κλικάρουμε επάνω στα >>
Καιρός ...απο το toukairou.com