Εδώ γράφουμε όλοι όσοι...

Εδώ γράφουμε όλοι όσοι αγαπάμε τα Κεντρικά Τζουμέρκα..!! Λέμε για τις ομορφιές, τα γεγονότα, τον πολιτισμό, την διασκέδαση, απλά και καθημερινά, χωρίς υποκρισία αλλά με πάθος..

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Ο Χρήστος Χασιάκος είναι πλέον ο νέος Δήμαρχος των Κεντρικών Τζουμέρκων.




Νέος Δήμαρχος εξελέγη από την πρώτη Κυριακή ο κ. Χρήστος Χασιάκος με ποσοστό 59,7% και ψήφους 4.035. Ακολούθως η Κα Σταυρούλα Καραβασίλη συγκέντρωσε ποσοστό 35,4% και ψήφους 2.393 και τέλος ο κ. Γιάννης Νάκης συγκέντρωσε ποσοστό 4,8% και ψήφους 327.

Ψήφισαν 6.922 σε σύνολο 14.397. Τα άκυρα και τα λευκά ήταν 167 ψηφοδέλτια.

Ο κ. Χασιάκος φανερά ικανοποιημένος δήλωσε:

"Οι πολίτες του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων μας έδειξαν
εμπιστοσύνη και φαίνεται από το αποτέλεσμα. Νιώθουμε μεγάλη ευθύνη και πιστεύω ότι θα ανταποκριθούμε στις προσδοκίες και αυτών που μας ψήφισαν και αυτών που δεν μας ψήφισαν.


Ελπίζουμε ότι τα επόμενα 2,5 χρόνια θα δουλέψουμε για τον Δήμο με προγραμματισμό για τα προβλήματα που υπάρχουν στον τόπο αυτόν. Ο βασικός στόχος αυτή τη στιγμή είναι να οργανωθούμε ώστε να μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε ότι προγράμματα υπάρχουν από το ΕΣΠΑ και από τα διάφορα Υπουργεία.


Ελπίζω να μην χάσουμε ευκαιρίες ώστε να μπορέσουμε να φέρουμε χρήματα στο Δήμο για να δημιουργηθούν οι απαραίτητες υποδομές τις οποίες έχει ανάγκη ο τόπος. Βασική μας αρχή, βασικό μας μέλημα είναι να ετοιμαστούν μελέτες για τις υποδομές που έχει ανάγκη ο Δήμος και επίσης έχουν ανάγκη οι επενδυτές.


Όπως ως παράδειγμα για καλό οδικό δίκτυο, για το αντίστοιχο καλό δίκτυο ύδρευσης, για την διαμόρφωση πλατειών, για την προστασία των πολιτιστικών μας μνημείων τα οποία είναι πάρα πολλά κ.ο.κ."


Σε ερώτηση μας, αν η νέα Δημοτική αρχή θα αντιμετωπίσει προβλήματα, ή αντιδράσεις στο ξεκίνημα, ή στην διάρκεια της θητείας της, απάντησε κατηγορηματικά ότι "όλα θα πάνε ομαλά"

http://aetostz.blogspot.com/2011/10/blog-post_03.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...